Хотели в Гърция

o. Крит – големият зелен остров

14 Декември 2019 г.
    Крит е гръцкият остров, който може би е най- познат на много туристи. Прекрасно място в любимата ни Гърция, предлагащо много и разнообразни забавления. Дълги, чисти плажни ивици, незабравими пейзажи и перфектно обслужване.
    Преди да започнем нашия виртуален тур  Ви препоръчваме да наемете кола за почивката си там.
За една пълноценна почивка на това прекрасно място, трябва не само да се насладите на прекрасните плажове, а да отделите време и на културното наследство. Столицата на Крит е Ираклион, а в нея можете да откриете много исторически забележителности като крепостта Кулес, която е станала своеобразен символ на града.  Едно от местата, които задължително трябва да посетите е дворецът Кносос, чиято история е много интересна и ще Ви потопи в древногръцките митове.  Ваш остава изборът дали да посетите град Ретимнон, наричан също Ретимно, който се счита за най-добре запазеното венецианско селище на острова. Ако имате приключенски дух и ентусиазъм може да се поскитате из различни маршрути и да опознаете острова в неговата истинска, скрита същност.
    Един съвет от нас – подгответе си удобни обувки! За уморилите се от екскурзии можем да предложим няколко чисти и топли места- плажа Балос и Елафониси. Там можете да се отдадене на заслужена почивка след уморителните обиколки. Едни от най- добрите плажове в цяла Европа, които ще намерите точно там – в Гърция!
    Не забравяйте и слънцезащитните кремове, защото както знаем там лъчите са в изобилие. Прекрасно място за почивка с любимите хора, които ще останат очаровани от тази дестинация.

 
Всички новини »