Хотели в Гърция

Агия Триада – малкият диамантен курорт на Гърция

24 Април 2020 г.
   Агия Триада е малко, китно селце в Гърция, намиращо се на около 30км от центъра на града Солун в Солунския залив. Името му в превод означава „Светата Троица“. Красотата му е неземна, спираща дъха, а в съчетание с интересната си история, става едно от най-интригуващите места за почивка в цяла Гърция!
   Мястото е перфектно за хората, които обичат спокойствието. Пристан за любителите на слънцето, защото там ще откриете безкрайна пясъчна ивица огрявана от слънчевите лъчи, която пленява. Сдобивате се с перфектен тен, релаксирайки. Ще се влюбите още в кристалносините води, където можете да се гмуркате или плувате до безкрай. Буйната, зелена растителност на това притегателно курортно кътче, ще Ви разкрие и неговата дивост, правейки го перфектно за разходки и преходи. Няма нищо по-добро от малко откраднато време за намирането на вътрешното Ви Аз!
    Курортът ще Ви очарова с прекрасните си ресторанти и механи, в които ще можете да опитате традиционната гръцка кухня. Вкусна храна, неповторими напитки и отлично обслужване – от малките кафенета до големите заведения, всичко е на ниво! 
Едни от местата, които можете да посетите, докато сте там е винарната, в която ще можете да се насладите на типични за областта вина. За тези от Вас, които макар след чаша вино не се отказват от спорта по време на своята почивка – всичко е под контрол, в селцето има тенис корт и баскетболно игрище, на които можете да отидете и да се позабавлявате!
   Курортът Агия Триада може да бъде описан най-точно с думата „бохемски“! Истински, див рай, който Ви очаква, за да Ви очарова с всичко, което може да Ви предостави. Отдайте се на една наистина спокойна и приятна почивка, която ще бъде незабравима!
Всички новини »